One step ahead
Fuck off :)
Monday, 20 June 2011 | 04:37 | 0 comments
Serious , aku memang gurau kasar tapi jangan ambil hati lah . Aku memang hidup dalam persekitaran begitu , mungkin kasar bagi kau tapi bagi aku itu biasa . Err , ada orang cakap aku annoying ? haa , memang pun :) at least aku tak lah sampai buat orang tu marah gila babi kan. Aku tengok muka dia dah lain macam aku stop lah . 


Kadang-kadang hidup kita jangan lah serious sangat , aku tahu korang stress dengan aku ? aku dah control kot perangai , tapi tu memang perangai aku ! lumrah dah mmg macam tu . Aku bukan nak cari gaduh , tak . Tapi macam tersentap lah :) 


Kalau bab menghina kekurangan orang , itu biasa lah kot :) aku pernah digelar macam-macam , sotong lah , sutun lah , kaki 6 lah , alien lah , and the list go on . Tapi aku jarang ambil hati , sebab ape ? sebab aku fikir yang tu gurauan kawan . Bukan betol pun , so blaja lah terima gurauan . Kalau tak suka lari jauh-jauh , aku tak marah pun :)


Aku tak tujukan ni kat sape-sape , aku saje je bosan .Bangun tido rase nak membebel :)

Older Post | Newer Post